Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
veya 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
veya 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298 kJ / 312 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Semifreddo alle fragole e lamponi (vegan)
Değerlendirme yok
Monte bianco
1 Std.
Budino ai 3 colori
8 godz.
Mango Colada
10 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Tapenade
10 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Pavlova
2 Std. 45 Min