Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo, asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate, asado
- 150 g de cebolla, asada
- 3 dientes de ajo, asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales, cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero, limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote, remojadas
- tortillas de maíz, para acompañar
- frijoles cocidos, para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2116 kJ / 504 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Romeritos
1 Std. 40 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Adobo básico
30 min
Atole champurrado
20 min
Pozole Blanco
1j
Mixiote de pollo
1j
Esquites de feria
25 min
Entomatado de res con verdolagas
1j
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 menit
Pambazos CDMX
2j 30 menit
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Atole de guayaba
40 min