Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 140 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
veya ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 240 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 80 g queijo parmesão
- 150 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 40 g azeite
- 4 malaguetas vermelhas cortadas em rodelas
- ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de Nápoles
50 Min
Piza de atum
1h 30 min
Piza Vénus
1 Std.
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Gelado de manjerona
8h
Piza picante
1 godz. 20 min
Bruschetta de iogurte e tomate
40min
Pão de piza
1 Std.
Piza a metro
1h 10min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min