Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
veya 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane all'orzo
2u. 45min
Crackers all'acqua
3hod.
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4u.
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5j 20 menit
Panini alle erbe
3h 5min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10min