Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 39.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Pandolce genovese
1h 30min
Panzerotti alla romana
55min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Quiche ai pomodorini
1h
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Quiche di patate e cipolle
55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocco fritto modenese
35min
Gnocco fritto
1h 5min