Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g água
-
2
c. chá de fermento biológico seco
veya 20 g fermento biológico fresco - 30 g azeite extravirgem, mais q.b. para untar
- 500 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- 50 g aveia em flocos
- 150 g mistura de sementes (gergelim, linhaça, girassol, abóbora, papoula), mais q.b. para polvilhar
- 30 g mel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mistura para pão integral
10min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Pão de forma
1h 35 min.
Broa de milho
2 godz. 20 min
Pão saloio
1h 25min
Pão de espelta
1 godz. 45 min
Pão de forma
3h
Trança
2 godz. 20 min
Pão irlandês
45 min
Pão de forma integral
2h
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão com sementes e aveia
5h 30min