Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
veya 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min
Pan Brioche
8 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3h 25min
Filone saporito
5h 20min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min