2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

4.8 60 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 doses

Malzemeler

  • batata cortada em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    500 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • água
    350 g
  • alface cortada em pedaços
    50 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 64.7 mg
Protein 2.2 g
Kalori 530.8 kJ / 126.9 kcal
Yağ 4.7 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...