Cihazlar ve Aksesuarlar
臘肉芥菜煲
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 人份
Malzemeler
-
新鮮芥菜 取莖, 切塊狀250 克
-
廣式臘腸 切丁100 克
-
臘肉 切片150 克
-
蒜頭10 克
-
油40 克
-
薑 切片30 克
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.4 g
Kalori
1113 kJ /
266 kcal
Yağ
24.5 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan