Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Schalotten
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Artischockenherzen, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Penne
- 50 g Ricotta, grob zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45 Min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20min