Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 140 g de harina
- 20 g de cocoa en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche entera
- 100 g de mantequilla
- 1 pizca de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
-
1
cucharadita de vainilla
veya 1 cucharada de azúcar de vainilla
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Otros
- 400 g de crema batida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel capuchino
2 Std.
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3 Std.
Profiteroles
2 godz. 15 min
Lamingtons (Pastelitos cubiertos de chocolate y coco)
30 min
Nougat
3h 45min
Churros de galleta de chocolate
1 godz.
Malteada de pay de manzana
30 min
Pastel imposible al vapor
2h 40min
Pastel rayado
3 Std.
Donas de chocolate
50 min
Cuernitos
4 Std.
Bombón helado de chocolate
5 Std.