Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g baker's flour
- 120 g water
- 30 g olive oil
- ½ tsp salt
Topping
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 200 g sour cream
- 100 g ham, cut into cubes (1-2 cm)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 208.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1j 20 menit
Tarte Bourguignonne
1j 30 menit
Sweet breakfast bread
1j 30 menit
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2j 5 menit
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Keftedes (meatballs)
2j 30 menit
Cheese and tomato bread
3u. 5min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2j 30 menit
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Artisan potato bread
2j 5 menit
Brunch bread
1 Std. 15 Min