Cihazlar ve Aksesuarlar
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (isteğe bağlı)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
11.3 mg
Protein
7.2 g
Kalori
1399 kJ /
333 kcal
Yağ
19.6 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Viva la Vegan
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Panforte
1sa 30 dk
Almond tuiles
30 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Finger lime tarts
2sa 30 dk
Grand Marnier® soufflé
1sa
Coconut coffee crunch
24sa 20 dk
Ricotta and polenta chips
2sa 20 dk
Fig & Apricot Jam
40 dk
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1sa 45 dk
Turkey roulade with peaches and apricots
2sa 10 dk
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 dk