Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pulpo congelado (aprox. 2300-2500 g)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 250 g de fideos de fideuá
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 774.9 mg
Alternatif tarifler
Guiso de sepia con patatas
1u.
Fideuá negra de calamares
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Arroz con pulpo
45min
Tallarines en negro con sepia
30 min
Marmitako de pulpo
40min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Fideuá de mariscos
45min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Arroz con bogavante
1u.