Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coppa fredda di crema e fragole
2h 45min
Rosette al radicchio
2h
Mousse ai frutti rossi
4h
Ghiaccioli cremosi alle fragole e cioccolato bianco
9 Std. 20 Min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6hod. 20min
Sorbetto albicocca e kiwi
15min
Mousse alla fragola
2h 10min
Panna cotta latte e cereali
6 godz. 50 min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 godz. 30 min
Mousse fragole e limone
8 Std. 15 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 30min