Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Quark-Trifle
1 Std. 30 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Blitz-Cassata
20 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15min
Johannisbeermousse
2h 25 min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Erdbeermousse
4h 15 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min