Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2u. 30min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 Std.
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Erdbeerquark mit Zitronenmelisse
10 Min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Joghurtmousse Vanille
2u. 30min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min