Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fougasse mit Käse
2h 35min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50 min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Ravioli alla napoletana
1h
Pull Apart Bread
2h 50 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Spinat-Käse-Taschen
1h 45 min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min