Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
2sa 30 dk
Ravioli alla napoletana
1sa
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Pull Apart Bread
2h 50min
Grissini
1 godz. 30 min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 godz. 50 min
Trofie
1sa
Focaccia mit Salami und Feigen
2sa 30 dk
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min