Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Focaccia Verde
2h 20min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min
Gnocchi di patate
1h 30min