Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 500 g Eiertomaten, ohne Kerne, in Stücken
- 6 Sardellenfilets, in Salz eingelegt, abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g natives Olivenöl
- 1 ½ TL Kapern, gesalzen, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (5 mm), oder Büffelmozzarella, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 godz. 10 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min