Pesto alla genovese

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
1 porzione

Malzemeler

  • 15 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 5 g di pinoli
  • ¼ di spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 15 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 378.6 mg
Protein 5.9 g
Kalori 1297 kJ / 310 kcal
Yağ 31.7 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 1.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...