Bu iki mod için ilk tariflerimize göz atın. Pirinç ve diğer tahılları pişirmek için farklı tuzlu ve tatlı soslar, tatlılar ve temel tarifler. Tadını çıkarın!
Béchamel, Aurore veya Mornay sosları gibi nişastayla koyulaştırılmış soslarınızı pişirmek için Kıvam Artırma Modunu kullanın; Hollandaise veya Béarnaise sosu gibi sıcak emülsifiye soslar veya muhallebi veya zabaglione gibi lezzetli tatlılar. Malzemeleri Thermomix®'inize yerleştirin ve Kalınlaştır öğesini seçin, sıcaklığı ayarlayın ve düğmeyi çevirin!
Pirinç Pişirici Modu , tıpkı ocakta yaptığınız gibi darı veya bulgur benzeri pirinç ve diğer tahılları pişirmek için kullanılır. Karıştırma kabınıza su, baharat ve istediğiniz tahılı koyun, ardından Pirinç Pişiriciyi seçin ve düğmeyi çevirin. İşte bu kadar kolay!