Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ragù vegetariano
- 150 g di cipolla a pezzi
- 100 g di olive verdi e nere, denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
Arancini
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- olio per frittura
- 4 uova sbattute
- pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arancini di riso
3h 5min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Ketchup
Değerlendirme yok
Danish salate
1h 45min
Insalata russa vegana
45min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Crocchette di patate
1h 10min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min