Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di zucchine a dadini (1 cm circa)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 200 g di prosciutto cotto a fettine
- 200 g di crescenza a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 51.2 g
- Yağ
- 20.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Calzone
2 Std. 50 Min
Calzoni vegetariani
1hod. 50min
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min