Cihazlar ve Aksesuarlar
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
800 g
Malzemeler
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 800 g
Sodyum
2998.8 mg
Protein
21.1 g
Kalori
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Yağ
345 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
218.5 g
Karbonhidrat
252.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vanilla Bean Syrup
30 dk
Easy marshmallows
4sa 25 dk
Brandy snaps
30 dk
Banoffie pie
26sa 30 dk
Lemon meringue tarts
25sa 30 dk
Chocolate ganache
20 dk
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28sa 15 dk
Buttercream icing
5 dk
Caramel toffees
2sa
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5sa 35 dk
No fail béchamel
15 dk
Cream cheese frosting
5 dk