![Italian ricotta doughnuts with citrus curd Italian ricotta doughnuts with citrus curd](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C9E898B-E7CC-4C07-B341-ACAB841C6EAB/Derivates/B6A1A457-8545-45EC-A559-DB9B26481A66.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Citrus curd
- 30 g orange juice, (approx. ½ orange)
- 20 g lemon juice, (approx. ½ lemon)
- 110 g caster sugar
- 80 g unsalted butter, softened
- 2 eggs
Ricotta doughnuts
- 1 egg
- 120 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 50 g full cream milk
- 2 tsp baking powder
- ¼ lemon, zest only, grated, no white pith
- 1500 g vegetable oil, for deep frying
- 1 tsp ground cinnamon
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2937.8 kJ / 699.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 68.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 188.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate volcanos
55min
Choux pastry
2h
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 dk
Gozleme
1sa 40 dk
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Polish doughnuts
2h 30min
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min
Berry and cream sponge "omelettes"
25 Min