Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink food colouring
- 75 g raw beetroots
- 70 g water
Sponge cake
- 310 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 280 g white sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- 6 eggs
- 225 g plain flour
- 80 g self-raising flour
- 2 tbsp full cream milk
White fondant icing
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting
Pink fondant icing
- 25 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting
Buttercream icing
- 250 g icing sugar
- 125 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp vanilla bean paste
Assembly
- 2 tbsp jam, (flavour of choice)
- icing sugar, for dusting
- water, for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3785.6 kJ / 901.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 158.8 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 17.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 220.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basic vanilla cupcakes
35min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Basic vanilla cake
55min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Butterfly cakes
1h
Marshmallow icing
7h 40 min
Strawberry fizz
10 Min
Giant doughnuts
2 Std. 40 Min
Buttercream icing
10 Min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Simple butter biscuits
3h 20min
Too easy chocolate cake
50min