Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1300 g Orangen (ca. 6 Stück), Bio, 8 Streifen Schale (à 1 x 8 cm) dünn abgeschält, in Spalten, zimmerwarm
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Zitronensaft
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2031 kJ / 479 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Bellini-Konfitüre
40min
Zwetschgenmus
1h
Zitronen-Marmelade
30min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25min
Mandarinen-Gelee
30min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Weintrauben-Konfitüre
30min