Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1300 g Orangen (ca. 6 Stück), Bio, 8 Streifen Schale (à 1 x 8 cm) dünn abgeschält, in Spalten, zimmerwarm
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Zitronensaft
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2031 kJ / 479 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Konfitüre
30 Min
Ananas-Ingwer-Konfitüre
35min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Kaki-Orangen-Konfitüre mit Ingwer
25 Min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Weintrauben-Konfitüre
30 Min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.
Birnenkonfitüre
20min
Mandarinen-Gelee
30 Min