Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Genoise
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 200 g açúcar
- 8 ovos
- 150 g farinha tipo 55
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 6 claras de ovo
- 150 g açúcar
- 250 g manteiga
- 6 gemas de ovo
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3624.8 kJ / 866.4 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 34.5 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 104.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte de chocolate e creme de avelã
40min
Bucatini
1u.
Bolo xadrez
1h 40min
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55min
Taça dos reis
8h
Macarons com creme de lavanda
5h 20min
Cheesecake de framboesa
4h 20 min
Torta de chocolate
1u.
Bolo de Baptizado
2h 30min
Marquise de chocolate
3h
Tarte de mousse de chocolate
12sa 30 dk
Bolo de ananás
2u.