Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Base y discos de praliné
- 350 g de azúcar
- 120 g de agua
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 120 g de granillo de almendra cruda
Caramelo y montaje
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- 65 g de confeti de azúcar para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1294 kJ / 310 kcal
- Protein
- 4.88 g
- Karbonhidrat
- 50.47 g
- Yağ
- 9.79 g
- Lif
- 1.09 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piruletas de merengue
2h 30min
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Macarons
2h 30min
Merengue suizo
10 min
Masa choux
2sa
Helado de vainilla y cerezas confitadas
6h
Pasta de almendra
5 dk
Tulipas
50 dk
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1sa
Patatas duquesa
1h 30min
Brazo de gitano
3 Std.