Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Patate duchessa
1 Std.
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min