Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di erba cipollina secca
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 25 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
veya 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4小时 30 分钟
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane alla birra (TM6)
4sa
Panini alle noci e curcuma
4sa 40 dk
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1sa 15 dk
Pane integrale
3sa 15 dk
Focaccine all'origano
1h 30min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane bianco
3 Std.