Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 70 g Weißwein
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
-
1
Päckchen Vanillezucker
veya 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Eidotter
- 700 g Äpfel (z. B. Boskop, Elstar), geschält, geviertelt und entkernt
- 50 g Rosinen
- 50 g Feinkristallzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eiklar
- 2 - 3 EL Mandeln, gehobelt
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1721 kJ / 411 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Batzerlgugelhupf
2 godz. 50 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40 min
Eva's Sachertorte
1h 40 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Topfentorte mit Streusel
1h 55 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min