Cihazlar ve Aksesuarlar
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
304.2 mg
Protein
19.1 g
Kalori
798.9 kJ /
190.9 kcal
Yağ
11.5 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
2.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Değerlendirme yok
Chicken Congee
1sa 30 dk
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1sa 30 dk
Nourishing Snow Pear Dessert
Değerlendirme yok
Soy Braised Whole Chicken
Değerlendirme yok
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 dk
Braised Potatoes With Mince Meat
30 dk
Sliced Fish Tofu Soup
2sa 10 dk
Seafood Congee
50 dk
Tomato-egg drop soup
20 dk
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 dk
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1sa 20 dk