Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1330 kJ / 311 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 60.2 g
- Yağ
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Petits pains suédois
16 Std.
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie
3 Std. 20 Min