Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
veya 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
veya 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 829 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 10.5 g
Alternatif tarifler
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2sa
Brioche "super bonne"
3sa
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
1h 45 min
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min