Cihazlar ve Aksesuarlar
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Hazırlık 35 dk
Toplam 13sa 10 dk
6 portions
Malzemeler
Vanilla ganache (the day before)
-
2 gelatine sheetsgelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (isteğe bağlı)10 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
179.1 mg
Protein
10.9 g
Kalori
4882.9 kJ /
1167 kcal
Yağ
95.2 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
31.1 g
Karbonhidrat
76.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
KL Hokkien Noodles
35min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
One Pot Chicken Rice
50min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Sambal Kangkung
10min
Kelantan Noodle Soup
40min
Cereal Prawns
30min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Mee Goreng Mamak
20min