Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 300 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 150 g manteiga em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora de pescoço em pedaços
- 500 g batatas descascadas e fatiadas (1 cm)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada noz-moscada, moída
Montagem
- q.b. farinha de trigo para polvilhar
-
150
g queijo Taleggio, fatiado
veya 150 g queijo Brie, fatiado - 150 g presunto cozido, fatiado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1313.7 kJ / 314 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 30.1 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 811.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta cremosa
50min
Cuscuz de camarão
Değerlendirme yok
Manteiga trufada
Değerlendirme yok
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2h 15 min.
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Cuscuz de carne seca
Değerlendirme yok
Torta capixaba
1h 30min
Tutu à mineira
35min
Mazurki
3 Std.
Sopa de macarrão
35min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Sorbet de limão
8 godz. 30 min