Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Focaccia de chouriço e azeitonas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 15 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso
- 100 g chouriço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1 c. sopa de orégãos
Focaccia de frango e pimentos morrone
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 45 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 dentes de alho
- 200 g peito de frango cortado em pedaços
- 100 g pimento morrone cortado em tiras
- Tomilho q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-Panettones de gengibre e cereja
Değerlendirme yok
Trança
2h 20 min
Focaccia recheada
1h 25min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Focaccia de sardinha
1u. 20min
Molho pesto
5 Min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Ciabatta com azeitonas
1h 30 min
Massa sablé de cacau
45 min
Pão com pesto
2h 5 min
Pão enrolado com pesto
1h 40min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1u. 20min