Birnen-Safran Kompott

Birnen-Safran Kompott

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 55 dk
Toplam 3sa 30 dk
4 Einmachgläser

Malzemeler

  • Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
    200 g
  • Birnen geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
    1700 g
  • Safranfäden nach Geschmack
    4 - 8
  • Zucker nach Geschmack
    80 - 120 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
    120 - 140 g
  • Zimtstange halbiert
    1
  • Nelken
    2
  • Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
    ½ TL
    ½ TL Rosmarin, getrocknet

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Einmachglas

Sodyum 8.3 mg
Protein 1.9 g
Kalori 1460.3 kJ / 349 kcal
Yağ 0.5 g
Lif 13.7 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 92.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...