Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine per pane + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 926.3 kJ / 221.4 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 332.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanakopita
1 Std.
Bortellina
30 Min
Scarcedda lucana
2 Std.
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 Min
Pane dolce di San Nicola
Değerlendirme yok
Pane al pomodoro
16 Std.
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Muffin iperproteici ai mirtilli
40 dk
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Pesto di zucchine e basilico
20 dk
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Hummus ai pomodorini
1 Std.