Nusspfannkuchen mit Kirschkompott

Nusspfannkuchen mit Kirschkompott

4.3 26 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Haselnüsse
    60 g
  • Mehl
    100 g
  • Speisestärke
    65 g
  • Zucker
    30 g
  • Eier
    3
  • Salz
    1 Prise
  • Backpulver
    1 TL
  • Milch
    280 g
  • Schattenmorellen (680 g)
    1 Glas
  • Zitronenschale
    1 TL
  • Vanillezucker
    10 g
  • Zimt
    2 Prisen
  • Butterschmalz zum Braten
  • Puderzucker zum Bestäuben

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 216 mg
Protein 14 g
Kalori 1546 kJ / 370 kcal
Yağ 16 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 3.4 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...