Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Stängel Staudensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Peperoni, in Würfeln (1,5 cm)
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 30 g Rosinen
- 50 g grüne Oliven, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern, eingelegt und abgetropft
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weissweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 10 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 3 Stängel Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Caponata mit Linsen
1h
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Fenchelsalat mit Parmesan
10min
Paneer
Değerlendirme yok
Hirsesalat im Glas
1h
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Kürbis Dal
30min
Randen-Hummus
10min