Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
- 5 Knoblauchzehen
- 180 g Sonnenblumenöl
- 100 g Vollmilch, kalt
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Olivenöl
- 20 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 11032 kJ / 2635 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 275 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estragon-Aioli ohne Ei
10min
Kräuterbutter
10min
Auberginen-Dip
50min
Schnelle Aioli
10min
Grie Soß - Grüne Sauce
20min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Feta-Paprika-Dip
10min
Schafskäse-Creme
5min
Spundekäs (Hessen)
10min
Salsa (scharf)
15min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aioli, klassisch
10min