Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Radisalat
10min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 min
Joghurt-Ingwer-Dressing
10min
Blumenkohlsalat
40min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Rheinischer Wurstsalat
1u. 15min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min