Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißkohlrohkost
10min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 分钟
Radisalat
10min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 分钟
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Weißkohlsalat
2h 20min
Rote-Bete-Salat
1小时 15 分钟
Blumenkohlsalat
40min
Bunter Rettichsalat
1小时 10 分钟
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min