Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wirsing
- 300 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- 100 g Kasselerbratenaufschnitt, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlcremesuppe
45min
Kohlrabisuppe
45min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Blumenkohlsuppe
40min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min