Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wirsing
- 300 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- 100 g Kasselerbratenaufschnitt, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohlsuppe
40min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Kohlrabisuppe
45 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min