Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisé
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro morbido e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 60 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 600 g di scarola, lavata, asciugata e a strisce (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di pinoli
- 50 g di olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina tipo 0 q.b.
- burro morbido e a pezzi q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 13.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino di lenticchie
50 min
Sartù di riso
1h 25min
Polpette di carciofi e scamorza
1u.
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Torta salata di bietole
1u.
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Scarola imbottita alle acciughe
1u.
Alici alla Reggina
45 min
Carciofi stufati
30min
Carciofi trifolati
30min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min