Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 16.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2sa 30 dk
Lamb Koftas
1sa 30 dk
Bagels
1 Std. 20 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fresh Pasta Dough
1sa
Fresh pasta dough
1sa
Ciabattine
3h 30min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2u. 35min
Lebanese Spiced Flatbread
3sa 20 dk
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50 phút