Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane rustico
2h
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Corona di pan di pizza
4h
Nodini mediterranei
3h 50 min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Corona bordolese
5h 20min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min