Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de agua
- 175 g de cebolla de cambray
- 175 g de coliflor, en ramillete
- 175 g de papas cambray, cortadas en cuartos
- 150 g de zanahoria, peladas y en rodajas
- 100 g de aceite
- 8 dientes de ajo
- 250 g de chiles cuaresmeños, cortados en rodajas
- 60 g de vinagre
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 2 hojas de laurel, secas
- 2 cucharaditas de orégano
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Mixiote de pollo
1 Std.
Pollo con mole verde
1 Std.
Chiles chipotles dulces
1 Std.
Chiles jalapeños en escabeche
40min
Chile manzano en vinagre
10min
Chiles en escabeche
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Mole pobre
1 Std. 40 Min
Adobo básico
30min
Pozole Verde
1 Std. 20 Min
Chiles en nogada
1 Std.