Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de agua
- 175 g de cebolla de cambray
- 175 g de coliflor, en ramillete
- 175 g de papas cambray, cortadas en cuartos
- 150 g de zanahoria, peladas y en rodajas
- 100 g de aceite
- 8 dientes de ajo
- 250 g de chiles cuaresmeños, cortados en rodajas
- 60 g de vinagre
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 2 hojas de laurel, secas
- 2 cucharaditas de orégano
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de jitomate
40 Min
Adobo básico
30 Min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Chileatole
55min
Chiles en escabeche
30 Min
Salsa picante de cacahuate
15min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Salsa de chile manzano
10 min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Tamales oaxaqueños
2h
Chiles jalapeños en escabeche
40 Min