Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 773.6 mg
Alternatif tarifler
Creamy chicken curry and rice
45min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Traditional Irish Stew
2u. 40min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Slow Cooked Pot Roast
6sa 20 dk
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Ham, Egg and Chips
30min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Bacon and Cabbage Risotto
1h