Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
-
700
g Rispentomaten, halbiert
veya 700 g Pelati-Tomaten - 70 g Tomatenpüree
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 150 g Wasser
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 40 g Buchweizen
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 4 Basilikumblätter
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1210.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Spaghetti Haselnuss-Bolognese
30 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Auberginen Aufstrich
20 Min
Caponata Siciliana
30 Min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1h 15min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 Min
Gurken-Zitronen-Sorbet
9h 15min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40 Min
Hirsesalat im Glas
1 Std.
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40 Min
Champignon-Kartoffeleintopf
1 Std.