Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
-
700
g Rispentomaten, halbiert
veya 700 g Pelati-Tomaten - 70 g Tomatenpüree
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 150 g Wasser
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 40 g Buchweizen
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 4 Basilikumblätter
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1210.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsendal (2 Portionen)
35min
Lauch-Käsewähe
1 Std. 5 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Peperoni-Risotto
35min
Caponata Siciliana
30min
Gemüsewähe
1 Std.
Gemüse-Korma
55 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Hirsesalat im Glas
1 Std.
Früchte-Nussbrötli
3h 5 min
Auberginen Aufstrich
20min
Brombeer-Birnen Konfitüre
45min